Macarons

In 1930 maakte maison Ladurée in Parijs de eerste macarons. Chef Patissier Job van Berkel is één van de eerste die de macarons in Nederland heeft geïntroduceerd.
Uiteraard met zijn ondertussen wel bekende signatuur!

Een macaron bestaat uit een luchtig koekje, op basis van eiwit en amandel, met een toffee-achtige touch.
Macarons worden gevuld met een vulling naar keuze van de patissier.

Tout macarons worden gevuld met een onweerstaanbare ganache.
Tout gebruikt voor de ganache de beste origine chocolades van over de hele wereld, gecombineerd met verse vruchten en de mooiste, soms onbekende specerijen en kruiden. Dit zorgt voor de pure en heldere smaken waarmee Tout macarons zich onderscheiden. De originele Tout macaron herkent u direct aan de overwegend felle kleuren en het grote formaat.

Maand macaron

Iedere maand introduceren wij een nieuwe macaron, deze macaron blijft alleen gedurende die maand in het assortiment. Dit geeft ons de kans om iedere maand een mooie nieuwe macaron te presenteren waarbij wij in kunnen spelen op het seizoen en onze creativiteit kunnen benutten. De ene maand macaron is razend populair, de andere wat minder. Dat maakt het spannend en leuk, want populair of niet, de macaron blijft echt alleen gedurende zijn eigen maand beschikbaar. Aan het einde van het jaar is er een stemming, al onze klanten kunnen mee stemmen en de meest populaire macaron wordt opgenomen in ons vaste assortiment! 

Kijk op de pagina macaron smaken voor een volledig overzicht van alle maandmacarons.

Wij voorzien de macarons graag van uw logo!