Onze smaken

Fruit smaken
Aardbeien macaron
Rozen en lychie macaron
Cassis macaron
Citroen macaron
Passiefruit macaron
Venkel-groene appel macaron
Tomaten-basilicum macaron
Limoen macaron
Framboos-kersen macaron
Yoghurt-zwarte bes macaron

Overige smaken
Chocolade macaron
Zwarte truffel macaron
Munt en olijfolie macaron
Chocolade en lavendel macaron
Gezouten caramel macaron
Vanille macaron
Pistache macaron
Koffie macaron
Hazelnoot-praline macaron
Salmiak met krokante choco crisp macaron  
Champagne-Dulcey macaron
Arganolie macaron

 

Maand smaken 2016
januari: 20 jaar oude aceto baslamico
februari: Ganache van ceylon kaneel en een karamel van dulche en vanille
maart: Ganache van witte chocolade- Feijoa en jamaicaanse peper
april: Limited cocktail collectie
mei: Ganache van pistache en abrikoos met olijfolie
juni: Yoghurt met krokante passievrucht
juli: Witte chocolade op basis van banaan met limoen en gember
augustus: Tonkaboon, vanille en bittere sinaasappel
september: Jasmijn, viooltjes, munt en hibiscus
oktober: Ras el Hanout en praliné
november: Rooibos met kaneel, gember, cardamon, peper, sinaasappel, koriander en framboos
december: Guanaja chocolade met een karamel van pain d’epices, aceto balsamico met een krokantje van cara crakine & glühwein met een ganache van kersen, citroen en tonkabonen (3 stuks)

Maand smaken 2015:
januari: ganache van tonkabonen en een ganache van kersen en citroen
februari: ganache van hibiscus & olijfolie, met een pate fruit van kersen
maart: ganache van honing met verse granaatappel en roze peper
april: ganache van gember en koriander, afgedecoreerd met verse cocos
mei: ganache van Tahiti vanille en een ganache van yoghurt met duindoornbes
juni: ganache van Matcha thee (Japanse groene thee) & een 
ganache van bosbes met een vleugje violen
juli: ganache van limoncello
augustus: ganache van mandarijn, kruidnagel en limoenblad
september: ganache van abrikoos met fleur de sel & een gelei van abrikoos
oktober: ganache van wortel en raz el hanout en een macaron met rode & gele biet, gepofte knoflook en een gelei van framboos
november: ganache van speculaas
december: pain d'epices met karamel

Maand smaken 2014
mei: rabarber met bosaardbei
juni: V2C gin & tonic
juli: verse wasabi met macadamia noten
augustus: kalamanzi met fris zure citrus vruchten en limoenblad
september: cocos, met banaan en een krokantje van passiefruit
oktober: cheesecake met een krokantje van framboos
november: turkse thee, met een pate fruit van framboos en rozen
sinterklaas: speculaas