Uw kunsten vertonen in ons atelier?

Wilt u leren hoe u zelf de lekkerste bonbons, macarons of taarten maakt? Meld u dan aan voor een van de toffe Tout workshops. Op donderdagavond en zaterdagmiddag toveren we een deel van ons atelier om tot oefenruimte, waar u onder begeleiding van een chocolatier of patissier aan de slag gaat. Komt u met een groep, dan zijn andere dagen in overleg mogelijk.

Tout macarons 03
Tout chocolaterie 03
Tout chocolaterie 05
Tout macarons 01
Tout macarons 04

Workshop macarons

In 2,5 uur leert u deze Franse lekkernij helemaal zelf te maken. We beginnen met de vulling: een verrukkelijke ganache, waarvan u de smaak bepaalt. Daarna maakt u de koekjes, in uw favoriete kleur. Helemaal tevreden over uw keuzes? Dan zet u de macarons in elkaar en zijn ze klaar om op te eten! Uw krijgt het recept en wat extra ganache mee naar huis, zodat u er in uw eigen keuken snel nog een paar kunt maken.

Kosten: € 69,50 per persoon (inclusief koffie/thee en een glas prosecco).

Data:
16 januari 2020
30 januari 2020
13 februari 2020
27 februari 2020
12 maart 2020
26 maart 2020

Aanmelden via webshop

Workshop bonbons

Tijdens deze workshop van 2,5 uur maakt u onder leiding van een enthousiaste chocolatier een aantal heerlijke bonbons. Eerst bepaalt u welke vulling u wilt. Nadat u deze ganache heeft gemaakt, leggen we u uit hoe u goede grondstoffen herkent. Erg belangrijk in de wereld van patisserie. Daarna is het tijd om de chocolade te tableren en de bonbons te snijden en door te halen. Klaar? Nog niet helemaal. Pas nadat u de bonbons tot in de puntjes heeft versierd, neemt u ze – samen met het recept – mee naar huis.

Kosten: € 65,00 per persoon (inclusief koffie/thee en een glas prosecco).

Data:
08 februari 2020
07 maart 2020

Aanmelden via webshop

Workshop patisserie

Laat u inspireren door onze patissier en leer zelf een verrukkelijke taart maken. Per gezelschap maakt u één type, bijvoorbeeld een lemon-meringue of chocolade-karamel taart. In 2,5 uur geeft u uw creatie stap voor stap vorm. Het resultaat neemt u uiteraard mee naar huis. Omdat goede grondstoffen in de wereld van patisserie erg belangrijk zijn, leggen we u tijdens de workshop uit hoe u deze herkent.

Kosten: € 65,00 per persoon (inclusief koffie/thee en een glas prosecco).

Data:
29 februari 2020
28 maart 2020

Aanmelden via webshop

Maatwerk voor privégezelschappen

We hebben speciale programma’s voor teambuilding, vrijgezellenfeesten en andere soorten uitjes.

Bestaat uw groep uit <aantal> of meer personen? Dan kunt u een workshop naar keuze combineren met een wijn- & spijsproeverij. Voor dit arrangement werken we samen met delicatessen-speciaalzaak For Your Taste Only. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Meld u aan

U kunt zich opgeven door de workshop aan te schaffen in onze webshop. Let op indien u in de webshop een kadovoucher koopt dan krijgt u deze thuis gestuurd en is er nog geen datum gereserveerd! Indien u in het bezit bent van een voucher voor een workshop kunt u reserveren door een email te sturen naar info@patisserietout.nl