Uw kunsten vertonen in ons atelier?

Wilt u leren hoe u zelf de lekkerste bonbons, macarons of taarten maakt? Meld u dan aan voor een van de toffe Tout workshops. Op donderdagavond en zaterdagmiddag toveren we een deel van ons atelier om tot oefenruimte, waar u onder begeleiding van een chocolatier of patissier aan de slag gaat. Komt u met een groep, dan zijn andere dagen in overleg mogelijk.

Tout macarons 03
Tout chocolaterie 03
Tout chocolaterie 05
Tout macarons 01
Tout macarons 04

Basis workshop macarons

We beginnen met de vulling: een verrukkelijke specerijen ganache, waarvan u zelfd de smaak bepaalt door uw eigen specerijen mix te maken (de basis van de ganache is chocolade). Daarna maakt u de bekende macaron koekjes, in uw favoriete kleur. Job leert u alles over het belangrijkste onderdeel van macarons maken, het doorspatelen van het beslag, maar ook over de perfecte meringue en het wel bekende "voetje". Helemaal tevreden over uw keuzes? Dan zet u de macarons in elkaar en zijn ze klaar om op te eten! Uw krijgt het recept mee naar huis, zodat u er in uw eigen keuken snel nog een paar kunt maken.

Kosten: € 69,50 per persoon (inclusief ontvangst met koffie/thee of een glas prosecco). Gedurende de workshop zelf serveren wij water.

Wegens de beperkte tijd zijn bij deze workshop de ingrediënten vooraf gewogen en maakt u in tweetallen 1 receptuur. Maar geen zorgen, u leert in deze 2,5 uur deze Franse lekkernij helemaal zelf te maken. Heeft u meer interesse in een zelfstandige workshop waarbij u tevens alle ingrediënten zelf kunt afwegen, houd dan de site in de gaten voor de Masterclass macarons maken op zaterdag (duur van deze workshop 3,5 tot 4 uur).

Data:
02 april 2020
14 mei 2020
11 juni 2020

Aanmelden via webshop

Workshop bonbons

Tijdens deze workshop van 2,5 uur maakt u onder leiding van een enthousiaste chocolatier een aantal heerlijke bonbons. Eerst bepaalt u welke vulling u wilt. Nadat u deze ganache heeft gemaakt, leggen we u uit hoe u goede grondstoffen herkent. Erg belangrijk in de wereld van chocolaterie. Daarna is het tijd om de chocolade te tableren en de bonbons te snijden en door te halen. Klaar? Nog niet helemaal. Pas nadat u de bonbons tot in de puntjes heeft versierd, neemt u ze – samen met het recept – mee naar huis.

Kosten: € 65,00 per persoon (inclusief ontvangst met koffie/thee of een glas prosecco). Gedurende de workshop zelf serveren wij water.

Data:
16 mei 2020
6 juni 2020
13 juni 2020

Aanmelden via webshop

Workshop patisserie

Laat u inspireren door onze patissier en leer zelf een verrukkelijke taart maken. Per gezelschap maakt u één type, bijvoorbeeld een lemon-meringue of chocolade-karamel taart. In 2,5 uur geeft u uw creatie stap voor stap vorm. Het resultaat neemt u uiteraard mee naar huis. Omdat goede grondstoffen in de wereld van patisserie erg belangrijk zijn, leggen we u tijdens de workshop uit hoe u deze herkent.

Kosten: € 65,00 per persoon (inclusief ontvangst met koffie/thee of een glas prosecco). Gedurende de workshop zelf serveren wij water.

Data:
18 april 2020 (nog 1 plaats beschikbaar)
27 juni 2020

Aanmelden via webshop

Maatwerk voor privégezelschappen

We hebben speciale programma’s voor teambuilding, vrijgezellenfeesten en andere soorten uitjes.

Bestaat uw groep uit <aantal> of meer personen? Dan kunt u een workshop naar keuze combineren met een wijn- & spijsproeverij. Voor dit arrangement werken we samen met delicatessen-speciaalzaak For Your Taste Only. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Meld u aan

U kunt zich opgeven door de workshop aan te schaffen in onze webshop. Let op indien u in de webshop een kadovoucher koopt dan krijgt u deze thuis gestuurd en is er nog geen datum gereserveerd! Indien u in het bezit bent van een voucher voor een workshop kunt u reserveren door een email te sturen naar info@patisserietout.nl