Uw kunsten vertonen in ons atelier?

Wilt u leren hoe u zelf de lekkerste bonbons, macarons of taarten maakt? Meld u dan aan voor een van de toffe Tout workshops. Op een datum naar keuze toveren we een deel van onze productie ruimte om tot privé atelier en oefenruimte, waar u onder begeleiding van een chocolatier of patissier aan de slag gaat.

Op dit moment bieden wij de workshop aan voor groepen vanaf 10 personen. De worskhops worden gegeven op de Verrijn Stuartweg 11A te Diemen.

Tout macarons 03
Tout chocolaterie 03
Tout chocolaterie 05
Tout macarons 01
Tout macarons 04

Basis workshop macarons

We beginnen met de vulling: een verrukkelijke specerijen ganache, waarvan u zelf de smaak bepaalt door uw eigen specerijen mix te maken (de basis van de ganache is chocolade). Daarna maakt u de bekende macaron koekjes, in uw favoriete kleur. Job leert u alles over het belangrijkste onderdeel van macarons maken, het doorspatelen van het beslag, maar ook over de perfecte meringue en het wel bekende "voetje". Helemaal tevreden over uw keuzes? Dan zet u de macarons in elkaar en zijn ze klaar om op te eten! Uw krijgt het recept mee naar huis, zodat u er in uw eigen keuken snel nog een paar kunt maken.

Kosten: € 175,00 per persoon. (inclusief koffie/thee en een glas prosecco en zoetigheden Gedurende de workshop zelf serveren wij water.

U leert in deze 3 tot 3,5 uur deze Franse lekkernij helemaal zelf te maken.

Workshop bonbons

Tijdens deze workshop van 3 tot 3,5 uur maakt u onder leiding van een enthousiaste chocolatier een aantal heerlijke bonbons. Eerst bepaalt u welke vulling u wilt. Nadat u deze ganache heeft gemaakt, leggen we u uit hoe u goede grondstoffen herkent. Erg belangrijk in de wereld van chocolaterie. Daarna is het tijd om de chocolade te tableren en de bonbons te snijden en door te halen. Klaar? Nog niet helemaal. Pas nadat u de bonbons tot in de puntjes heeft versierd, neemt u ze – samen met het recept – mee naar huis.

Kosten: € 165,00 per persoon (inclusief koffie/thee en een glas prosecco en zoetigheden Gedurende de workshop zelf serveren wij water.

Workshop patisserie

Laat u inspireren door onze patissier en leer zelf een verrukkelijke taart maken. Per gezelschap maakt u één type, bijvoorbeeld een lemon-meringue of chocolade-karamel taart. In 3,5 uur geeft u uw creatie stap voor stap vorm. Het resultaat neemt u uiteraard mee naar huis. Omdat goede grondstoffen in de wereld van patisserie erg belangrijk zijn, leggen we u tijdens de workshop uit hoe u deze herkent.

Kosten: € 165,00 per persoon (inclusief koffie/thee en een glas prosecco en zoetigheden). Gedurende de workshop zelf serveren wij water.

Meld u aan

U kunt zich opgeven en een datum bespreken door een mail te sturen aan info@patisserietout.nl