Workshops

Zelf leren bonbons, macarons of taarten maken? Op donderdagavond en zaterdagmiddag kunt u in onze eigen keuken een workshop volgen. Voor groepen zijn andere dagen op aanvraag beschikbaar. 


De workshops op donderdag avond vangen aan om 18:00 uur. De workshops op zaterdag vangen aan om 12:00 uur.  De workshops duren 2,5 uur. Onderstaand treft u het overzicht aan van de data van de workshops.

U kunt zich opgeven door de workshop aan te schaffen in onze webshop. Wij houden onderstaand schema zoveel mogelijk up to date, uw reservering is echter pas definitief op het moment dat u van ons een bevestiging heeft ontvangen. Indien de geboekte datum onverhoopt toch vol is dan retourneren we uiteraard het betaalde bedrag. Let op indien u in de webshop een kadovoucher koopt dan krijgt u deze thuis gestuurd en is er nog geen datum gereserveerd!

De kosten van de macaron workshop bedragen euro 69,50 p.p. en van de bonbon & patisserie workshop bedragen de kosten euro 59,50 p.p. 

Macaron Workshop
Bij de macaron workshop leert u de volledige macaron zelf maken. Na de ontvangst met koffie of thee en macarons gaat u direct zelf aan de slag. Tijdens de workshop krijgt u nog een heerlijk glaasje prosecco. Een workshop bij Tout is zelf hard werken onder intensieve begeleiding van de patissier. Eerst maken we de vulling van de macaron, de ganache. U kiest zelf uit welke smaak ganache u gaat maken. Daarna maakt u een eigen gekozen kleur koekjes. Als de 2 componenten af zijn zet u ze in elkaar en neemt u ze mee naar huis, samen met het receptuur en extra ganache. Met de extra ganache kunt u zelf thuis snel nog een keer macarons maken.

Bonbon Workshop
Bij de bonbon workshop leert u de volledige bonbon zelf maken. Na de ontvangst met koffie of thee en bonbons gaat u direct zelf aan de slag. Tijdens de workshop krijgt u nog een heerlijk glaasje prosecco. Een workshop bij Tout is zelf hard werken onder intensieve begeleiding van de chocolatier  Eerst maken we de vulling van de bonbon, de ganache. U kiest zelf welke smaak ganache u gaat maken. Na het maken van de ganache geven wij een korte introductie over hoe goede grondstoffen te herkennen zijn, erg belangrijk in de wereld van patisserie. Daarna gaat u aan de slag met het tableren van chocolade, het snijden en doorhalen van de bonbons. Uiteraard mag u alle bonbons zelf decoreren en samen met de recepturen mee naar huis nemen.

Patisserie Workshop
Bij de patisserie workshop leert u een volledige taart zelf maken.  Na de ontvangst met koffie of thee en zoetigheden gaat u direct zelf aan de slag. Tijdens de workshop krijgt u nog een heerlijk glaasje prosecco. Een workshop bij Tout is zelf hard werken onder intensieve begeleiding van de patissier. Per gezelschap maakt u één soort taart. U kunt bijvoorbeeld denken aan een lemon-meringue of een chocolade-karamel taart. Gedurende de workshop geven wij ook nog een introductie over hoe u goede grondstoffen kunt herkennen, erg belangrijk in de wereld van patisserie. 

 

Data workshop 2019:

5 september    macaron workshop (18:00 uur)

7 september    bonbon worskhop (12:00 uur)

14 september  patisserie workshop (VOL)

12 september  macaron workshop (18:00 uur)

26 september  macaron worskhop (18:00 uur)

5 oktober         bonbon workshop (12:00 uur)

10 oktober       macaron workshop (18:00 uur) 

12 oktober      patisserie workshop (12:00 uur) 

17 oktober      macaron workshop (18:00 uur)