Smaakmakers aan de Maasstraat

Alles is Tout, 15 jaar alweer. In 2007 openden we de deuren van ons atelier. Een werkplaats en winkel in één, waar we al onze producten elke dag met veel liefde bedenken, maken en met de wereld delen. Of u nu voor de chocolade komt, de patisserie of de macarons: onze creaties zijn vaak verrassend, soms klassiek, steeds vernieuwend en altijd smaakvol.

Team Tout

Zonder Job en Kim van Berkel geen Tout. Job is het hart van Tout. De visionair, de vernieuwer en de smaakmaker. Kim is het hoofd, de open armen, de ideale gastvrouw. Maar Tout is veel meer. Van de beste chocolatiers en patissiers tot de talentvolste leerlingen en vriendelijkste winkelmedewerkers: bij Tout maken we alles samen. Voor u.

Ambacht op één

Door aandacht te besteden aan elk detail, spat de passie voor het vak van al onze producten af. In het atelier perfectioneren we ons assortiment en vinden we steeds nieuwe manieren om u te verrassen. Zo blijven we sleutelen aan de ultieme overgang van een zuurtje naar een bittertje, experimenteren we eindeloos met texturen in taarten en laten we ’s nachts allerlei kruiden trekken in de ganaches voor onze macarons en bonbons.

Puur genot

We werken alleen met zuivere ingrediënten en voegen geen troep toe. Dat proeft u meteen. Denk aan krachtige grand cru chocolades van eco-plantages in Ecuador, vanille gerookt in onze eigen achtertuin en verse vruchtenpurees zonder conserveringsmiddelen. Onze producten zijn niet gemaakt om te bewaren, maar om er zo snel mogelijk van te genieten.

Verrassend anders

Tout gaat voorop in verandering. We halen inspiratie uit de hele wereld, experimenteren met innovatieve bereidingstechnieken en stoppen hart en ziel in elke nieuwe creatie. Zo blijven we geliefde klassiekers verfijnen en u verrassende nieuwe smaakcombinaties voorschotelen.

Eerlijk en duurzaam

We vinden steeds nieuwe manieren om nóg duurzamer te ondernemen. Bijvoorbeeld door – waar mogelijk – lokaal in te kopen, verpakkingen vrijwel plasticvrij te maken en geen druppel palmolie te gebruiken. Onze chocola komt van ecologische cacaoplantages, waar goed voor medewerkers wordt gezorgd en iedereen een eerlijk loon krijgt. Neemt u een eigen doosje mee naar de winkel, dan krijgt u 5% korting. Zo gaan we samen verspilling tegen.