Maak van elke gelegenheid een feestje

Op welk moment van de dag u onze winkel ook binnenstapt, u kunt altijd kiezen uit verschillende verse taarten en gebakjes. Madeleines bijvoorbeeld, eclairs, millefeuilles en rijkgevulde cakes. Natuurlijk kunt u uw favorieten ook bestellen, en maken we voor allerlei gelegenheden prachtige creaties op maat. Heeft u iets te vieren of gewoon zin om uzelf of een ander te verwennen? We helpen u graag de perfecte traktatie samen te stellen.

Patisserie 01

Geweldig gebak voor elk moment

Ons gebak maken we elke dag vers en in kleine oplages. Daarnaast gebruiken we veel seizoensproducten en -smaken, zoals vers fruit in de zomer en meer chocolade en noten in de winter. Zeker weten dat we uw favoriet in huis hebben? Plaats op tijd een bestelling.

Hoe ziet uw perfecte bruidstaart eruit?

Gaat u binnenkort trouwen? Graag ontwerpen we samen met u een smakelijk kunstwerk voor mooiste dag van uw leven. Maak een afspraak om uw wensen te bespreken, proef verschillende opties en laat ons een testtaartje voor u samenstellen. Dan weet u precies wat u krijgt.

Drie hoeraatjes voor uw verjaardagstaart

Of het nu gaat om een eerste of honderdste verjaardag: iedere jarige job verdient een taart waar hij vrolijk van wordt. Bekijk ons uitgebreide assortiment of neem contact op voor een unieke creatie die het feestje nog net iets specialer maakt!

Maak indruk met uw bedrijfstaart

Laat zien dat u aan elk detail denkt, met een taart die bij de uitstraling van uw bedrijf past. We kunnen uw bestelling op allerlei manieren personaliseren. Denk aan afwerking in uw bedrijfskleuren, een toepasselijke decoratie of stijlvol verwerkte logo’s.

Tout patisserie op uw menukaart?

Neem contact op voor meer informatie over ons horeca-aanbod.