Elke hap smaakt naar meer
Felle kleuren, pure smaken en gemaakt om uw vingers bij af te likken: bij Tout staat de macaron in het middelpunt. Het luchtige koekje vullen we met een onweerstaanbare ganache, gemaakt van witte, pure of melkchocolade met verrassende kruiden of een verse vruchtenpuree.
Typisch Tout
Tout heeft macarons in Nederland op de kaart gezet. Vrij letterlijk, want onze chef patissier Job was een van de eersten die de luchtige Franse lekkernij hier introduceerde. Terwijl we de klassieke basis en kenmerkende voluptueuze vorm in ere houden, hebben we in de loop der jaren een bekende signatuur ontwikkeld.
Alleen de allerbeste ingrediënten
Een macaron bestaat uit twee luchtige koekjes op basis van eiwit en amandel, met een toffee-achtige touch. De ganache die ertussen zit, maken we van ‘s werelds beste origine chocolades. Deze combineren we met allerlei soorten groenten en fruit, de mooiste specerijen en verse kruiden. De pure smaken, kraakheldere kleuren en het perfecte formaat maken van Tout-macarons een onweerstaanbare traktatie.
Steeds nieuwe smaken
In ons atelier vinden we steeds nieuwe manieren om mensen te verrassen met opvallende smaken of unieke combinaties. Inspiratie hiervoor halen we uit alle hoeken van de wereld. Benieuwd naar onze maandmacarons, seizoensspecialiteiten of limited editions voor de feestdagen? Bezoek onze winkel of webshop.