Ontdek onze onweerstaanbare cacaocreaties
De beste eco-cacao van over de hele wereld vormt de basis voor onze veelzijdige chocoladelijn. Van bonbons tot tabletten en truffels: we maken al onze chocolade creaties zelf, stoppen ze vol met verse ingrediënten en werken ze af met natuurlijke smaakmakers. Zo creëren we verrassende contrasten voor de donkere bitters en zoete tonen.
Echt wel echt
De meeste chocolades die u in de supermarkt vindt, zitten vol suiker en kunstmatige toevoegingen. Wij kiezen voor pure ingrediënten. Zo spuiten we onze chocoladeletters af met 100% natuurlijke kleurstoffen uit onder andere paprika en bieten, stoppen we verse kruiden in onze tabletten en vullen we bonbons met zelfgemaakte vruchtenpurees.
Combinaties die elkaar versterken
Net als wijnranken, halen cacaoplanten veel van hun smaak uit de omgeving. Het maakt nogal uit of ze op vulkanische aarde groeien, aan zee of in de bergen. Daarom kiezen we met zorg grand cru- en origin-chocolades van over de hele wereld. Aan elk uniek smaakprofiel voegen we complementerende ingrediënten toe. Zo past rozemarijn perfect bij aardse cacao en smaakt framboos voortreffelijk bij chocola die iets zuurder is.
Geen vervelende nasmaak
We werken alleen met cacao die we helemaal kunnen herleiden tot de bron. Onze chocolaleveranciers Cacao Barry en Valrhona zijn zelf eigenaar van de plantages, en voeren daar een duurzaam beleid. Ze zorgen uitstekend voor hun medewerkers, gaan ontbossing tegen en leggen zichzelf hoge milieustandaarden op.