Ga voor het goede zoet

Echte kwaliteit smaakt niet alleen geweldig, maar geeft ook een goed gevoel. Daarom vinden we steeds nieuwe manieren om nóg duurzamer te ondernemen. Bijvoorbeeld door – waar mogelijk – lokaal in te kopen, verpakkingen vrijwel plasticvrij te maken en geen druppel palmolie te gebruiken. Onze chocola komt van ecologische cacaoplantages, waar goed voor medewerkers wordt gezorgd en iedereen een eerlijk loon krijgt.

Duurzaamheid 01
Duurzaamheid 02

Cacao van eerlijke plantages

Voor ons is het vanzelfsprekend dat je goed zorgt voor je mensen. Gelukkig denken onze chocolade-leveranciers Valrhona en Cacao Barry hier precies hetzelfde over. Ze beheren de volledige keten en zorgen uitstekend voor alle medewerkers.

Zero waste en plasticvrij

Vanaf 2020 zijn onze verpakkingen voor 95% plasticvrij. Neemt u zelf een doosje mee naar de winkel? Dan krijgt u 5% korting. Zo zetten we samen stappen richting zero waste.

Lokale leveranciers

Waar mogelijk werken we met lokale leveranciers. Zo halen we bijvoorbeeld onze noten en gekonfijt fruit bij De nootzaak Gotjé, maakt V2C de gin voor onze gin-tonic macarons, brand Brandmeesters uit Amsterdam onze koffie bonen en halen we onze theeën bij Simon Levelt.